PAN Amsterdam 2009Locatie:
Amsterdam RAI-Parkhal
22 t/m 29 november 2009


Amsterdam
www.pan.nl


Open:
dagelijks 11.00-19.00 uur

entree
€ 15 per persoon
€ 40 passe-partout per persoon
€ 12,50 CJP en pas 65+
€ 7,50 kinderen van 12 tot 18 jaar
€ 12,50 catalogus
Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.

PAN Amsterdam, de belangrijkste nationale kunst- en antiekbeurs, beleeft dit jaar haar 23ste editie. Met een gevarieerd aanbod van antiek en moderne kunst in de prijsklasse van €250 tot €1 miljoen trekt de beurs een grote diversiteit aan kunstliefhebbers, jong en ouder. PAN Amsterdam is ook een goede plek voor beginnende kunstkopers die willen kijken en vergelijken. Ieder kunstobject wordt bovendien vooraf door deskundigen gekeurd op kwaliteit, conditie en authenticiteit. Dat biedt zekerheid. Inmiddels weten ieder jaar zo'n 35.000 mensen hun weg te vinden naar PAN Amsterdam.

Geschiedenis
In 1949 komt de eerste kunstbeurs in Nederland tot stand: de Oude Kunst- en Antiekbeurs te Delft, die jarenlang geldt als de leidinggevende kunstbeurs van Nederland. De overkoepelende Vereniging van Handelaren in Oude Kunst (VHOK) is hier nauw bij betrokken. Geschillen binnen de VHOK leiden ertoe, dat zes vooraanstaande Nederlandse antiquairs en kunsthandelaren in 1987 uit de Oude Kunst- en Antiekbeurs van Delft stappen en een onafhankelijke kunst- en antiekbeurs oprichten: Pictura Antiquairs Nationaal (PAN), het huidige PAN Amsterdam. Evert Douwes senior, één van de oprichters, zegt daarover: "De Nederlandse kunstmarkt was toe aan een nieuw gezicht. Deze verandering was niet mogelijk binnen de Oude Kunst- en Antiekbeurs te Delft." In 1993 voegt de Oude Kunst- en Antiekbeurs te Delft zich bij PAN Amsterdam. Daarmee is de grootste nationale kunstbeurs geboren. Tegenwoordig staan er gemiddeld 120 deelnemers op PAN Amsterdam.

Aanbod
PAN Amsterdam biedt een spannende combinatie van oud en modern: oude meesters naast hedendaagse kunst; moderne en antieke juwelen, oud en contemporain zilver, keramiek en glas; antieke meubels en gebruiksvoorwerpen, maar ook 20e-eeuws design. Even verrassend is de diversiteit aan kunst uit de Oudheid en niet-Europese culturen, waaronder Aziatische, Afrikaanse en precolumbiaanse kunst, etnografica, jonge Japanse en Zuid-Koreaanse schilderkunst. Juist die verscheidenheid inspireert menigeen tot onverwachte aankopen en het mengen van stijlen en perioden tot een eigen, individueel geheel.

Design
De meest recente uitbreiding van de beurs is het designpaviljoen. PAN Amsterdam speelt hiermee in op de groeiende vraag naar toegepaste kunst en design van topkwaliteit. Ad van den Bruinhorst van De Andere Tijd uit Kampen zegt: "In Nederland ontbrak een beurs met de kwaliteit van PAN Amsterdam waar design en toegepaste moderne kunst naast de klassieke kunst werd aangeboden. Deze combinatie werkt erg goed, omdat er regelmatig kruisbestuiving plaatsvindt. Mensen mixen in hun interieur steeds vaker verschillende stijlen. Dit is wat voor mij op PAN Amsterdam fantastisch heeft gewerkt. Ik was na de beurs bijna uitverkocht".

Kwaliteit op PAN Amsterdam
Kunstkopers letten meer dan ooit op kwaliteit. Op PAN Amsterdam wordt deze kwaliteit gewaarborgd door 18 gespecialiseerde keuringscommissies. Zij bestaan uit ruim tachtig experts die alle kunstobjecten beoordelen op kwaliteit, echtheid en conditie voordat de beurs opengaat. Voldoet een object niet aan de eisen, dan wordt dit meteen van de beurs verwijderd.

"Dit strenge keuringssysteem trekt een publiek aan dat belang hecht aan kwaliteit en graag met zekerheid kunst koopt. Dit maakt PAN Amsterdam ook voor mij als handelaar erg prettig", aldus Jacques Fijnaut, voorzitter van de keuringscommissie.

Vertrouwen
Ondanks de onzekere financiële en economische situatie van dit moment blijkt het vertrouwen in de kunstmarkt stabiel. Voor Galerie de Rijk uit Den Haag, gespecialiseerd in Nul / Zero en concrete kunst, was PAN Amsterdam 2008 zelfs de beste beurs ooit. Heleen de Rijk vertelt: "Nul / Zero en concrete kunst lijkt nu te worden herontdekt door verzamelaars. De kwaliteit van dit segment is enorm gegroeid op PAN Amsterdam en dat trekt serieus geïnteresseerde kunstliefhebbers." Ook Salomon Lilian, vanaf het begin exposant op PAN Amsterdam en gespecialiseerd in oude meesters, ervaart een blijvend vertrouwen: "Er is meer interesse in oude meesters dan in voorgaande jaren. De prijzen zijn relatief stabiel en mensen waarderen de zekerheid die de oude meesters bieden."

Kunst kijken en leren waarderen
PAN Amsterdam heeft voor kunstliefhebbers die hun kennis over de kunstmarkt of het opbouwen van een kunstcollectie willen vergroten, de PAN Academie opgezet. De PAN Academie verzorgt jaarlijks in oktober en november een compacte, praktische cursus. Dagelijks is er tijdens de beurs ook de mogelijkheid voor bezoekers om onder begeleiding van een kunstkenner gedurende één uur te worden rondgeleid. De donderdagavond staat in het teken van PAN Kunstontmoetingen, speciaal gericht op kunstliefhebbers van dertig tot vijftig. Deze besloten avond wordt al jaren door de jonge verzamelaar Jeroen Hofhuis bezocht: "PAN Kunstontmoetingen is dé plek om je als beginnende kunstkoper te oriënteren. Kunsthandelaren maken extra tijd vrij om al je vragen te beantwoorden, je kunt rustig kijken en vergelijken en vaak zijn er ook kunstenaars aanwezig. Dit alles gebeurt tijdens een ontspannen en gezellige borrel; de perfecte manier om je kennis over de kunstwereld uit te breiden."

PAN prikkelt alle zintuigen
PAN Amsterdam is meer dan een kunstbeurs alleen. De sfeervolle aankleding, eet- en drinkgelegenheden maken de beurs tot een beleving waar op een stijlvolle en ontspannen manier kunst bekeken, vergeleken en gekocht kan worden. Het is bovendien de meest efficiënte manier om in één middag 120 galeries, kunsthandelaren en antiquairs te bezoeken. Zij zullen graag hun kennis met iedere bezoeker delen, Ookk als er geen sprake is van een kunstaankoop. Daarom is PAN Amsterdam een jaarlijks terugkerend hoogtepunt voor 35.000 kunstliefhebbers.

Exposanten

Algemeene Ethnografica en Kunsthandel Aalderink
Aziatica, ethnografica

Van Aalst Antiquiteiten NV
het Nederlands Renaissance interieur in de 17de eeuw

A. Aardewerk Antiquair Juwelier b.v.
Antiek Nederlands zilver en antieke juwelen

Gebroeders Aardewerk Antiquairs
vitrine objecten 17de,18de en 19de eeuw

Kunstgalerij Albricht b.v.
19de- en 20ste-eeuwse Hollandse schilderkunst

Kunsthandel Amber
Art Nouveau en Art Deco, 19de- en vroeg 20ste-eeuwse sculpturen

America Antigua
Precolumbiaanse kunst, archeologie en kunst van de americas

Anat Isman-Fänder

De Andere Tijd
Design klassiekers van 1900-1980

Angevaren Antiquairs
Algemeen antiquair

Kunsthandel Casper Ansingh
Design

Antes Art Form
Art Nouveau - Art Deco / Franse glaskunst, meubilair & verlichting

Archea Ancient Art
Egyptische, Griekse, Etruskische en Romeinse archeologie

E.H. Ariëns Kappers Oude Prenten / C.J.P. van der Peet Japanese Prints
Oude Prenten Japanese Prints

Aronson Antiquairs
Dutch Delftware, Oriental art and Continental furniture

Art Affairs
Internationale Hedendaagse Kunst met een sterk Conceptueel karakter, Sculptuur, Installaties, Fotografie, Schilderijen, Werken op Papier

Bastings & Van Tuijl
17de- en 18de-eeuws meubilair, 19de- en 20ste-eeuwse schilderijen, 17de-en 18de-eeuws Oosters porselein, 19de-eeuwse bronzen

Berko Fine Paintings
Schilderijen van de 19de en begin 20ste eeuw

Kunsthandel A.H. Bies
schilderijen uit de 19de en begin 20ste eeuw

Bijl-van Urk BV
Oude Meesters

Van Blaricum & Vis Perzische
Oude en antieke Perzische tapijten

Kunsthandel P. de Boer bv
16de- en 17de-eeuwse Hollandse en Vlaamse meesters

NV Van den Bogaert Leon
Antieke schouwmantels in marmer, zand-en marmersteen en hout en hun toebehoren, haardplaten, vuurbokken schup en tang. van de middeleeuwen tot Art-Deco in combinatie met hedendaagse kunst

Philip van den Bossche Antiques & Objets d'Art
Engelse periodemeubelen

Kunsthandel Ivo Bouwman
19de- en 20ste-eeuwse schilderijen

Bruijstens Modern Art

Bruil & Brandsma Antiquairs bv
Volkskunst, Hollands antiek uit de 17e eeuw, sculpturen

Brutto Gusto
Hedendaagse beeldende kunst, met een voorkeur voor stillevens, glas en keramiek

Canvas International Art
Hedendaagse kunst uit Azië, Latijns Amerika en Australië/Nieuw-Zeeland

Contempo Galerie
Hedendaagse en actuele kunst

Theo Daatselaar Antiquairs BV
Algemeen Antiquair

De Backker Medieval Art
Middeleeuwse kunst o.a. skulpturen, bronzen, ivoren, albasten & schilderijen

Dekker Antiquairs
Antieke horloges

Gallery Delaive

Douwes Fine Art
16de- tot 20ste-eeuwse Hollandse, Vlaamse, Franse en Russische schilderijen, tekeningen, aquarellen. Taxatie en restauratie

Van Dreven Antiquair
Klokken, barometers en speeldozen

Kunsthandel H.W.C. Dullaert
Ikonen en oude meester schilderijen

Madelon Eekels Kunsthandel
20ste-eeuwse schilderkunst

John Endlich Antiquairs
Antiek zilver, objets de vertu

Epoque Fine Jewels
Antieke juwelen van hoge kwaliteit - Gesigneerde juwelen - Art Nouveau en Art Deco juwelen

Tiny Esveld
Franse Art Nouveau, Art Deco, glas en kleinkunstmeubelen Gespecialiseerd in de Ecole de Nancy Emile Gallé, Daum-Nancy en Charles Schneider

Etienne Gallery
Hedendaagse kunst

Fabery de Jonge
Juwelen van 1880-1980, gespecialiseerd in Art Deco en de jaren 40, gesigneerde sieraden, Cartier van Cleef & Arpels Boucheron etc.

Kunsthandel Jacques Fijnaut bv Silver & Works of Art
Nederlands 18de-eeuws zilver

Fontijn Antiek vof
Barometers en wetenschappelijke instrumenten

Antiquariaat FORUM BV

Van Gelder Indian Jewellery, Baroque Pearls
Traditionele juwelen uit India, Zuid Zee barok parels

Bernard C.M. Grijpma
Kunst en Antiek vof Antieke wapens, nautica en zilver

Gude Antieke Klokken
Klokken en barometers

Gysbers & Van Loon B.V.
Kunstboeken en topografie

Collectie Harms Rolde
Hedendaags Realisme

Histoire
Modern 20ste-eeuws Scandinavisch design

Hof en Huyser
Actuele internationale kunst

Pieter Hoogendijk

Hotei Japanese Prints
Japanse prenten, schilderingen, Japanse geïllustreerde boeken, Japanse Art Deco

HUP Gallery Amsterdam
Fotografie

Galerie Majke Hüsstege
Hedendaagse kunst

Interbook International
Kunstboeken (schilder- en toegepaste kunst)

Kunsthandel Frans Jacobs
20ste-eeuwse kunst, met name 'l'école de Paris' en hedendaagse kunst

Janknegt Fine Art
Kunst uit de periode 1900-1940, met nadruk op l'école de Paris en hedendaagse kunst

Jaski Art Gallery
COBRA & Hedendaagse Kunst

Rob Kattenburg bv
Oude schilderkunst, marineschilderijen, tekeningen en prenten

Galerie Roger Katwijk
Hedendaagse kunst

Willem Kerseboom Modern & Contemporary Art
Hedendaagse Kunst uit Azie

Galerie Carla Koch
Hedendaags glas en keramiek

Kollenburg Antiquairs BV
Algemeen antiquair

Jan van Kranendonk Duffels
Antieke juwelen, objets du vertu

Kunsthandel Kupperman
19de- en 20ste-eeuwse schilder- en beeldhouwkunst, Haagse School, Belgische impressionisten en fauvisten, Franse post-impressionisten

Frides Laméris Kunst- en Antiekhandel vof
De kunsten van het vuur met het accent op glas, zeventiende eeuwse Nederlandse keramiek, Chinees porselein en objets de collection

Wouter van Leeuwen
Fotografie

Kunsthandel Frans Leidelmeijer
toegepaste kunst en design uit de 20e en 21e eeuw

Galerie Lieve Hemel
Hedendaags realisme in schilderkunst en hedendaags zilver

Salomon Lilian
Old master paintings

Limburg Antiquairs
Algemeen antiquair

Galerie Marzee
Hedendaagse sieraden

Inter-Antiquariaat Mefferdt & De Jonge
Decoratieve grafiek, tekeningen en cartografie

Dick Meijer Antiquiteiten & Curiositeiten
Gespecialiseerd in archeologische objecten uit Nederland en de Precolumbiaanse culturen

Kunsthandel Meijer
Internationale kunst vanaf 1900, met als specilisaties, Pop-Art, Zero en Minimal Art

Mentink & Roest
Antieke klokken, horloges, barometers en tijdmeetkundige instrumenten

Galerie Mokum
Hedendaagse figuratieve schilder- en beeldhouwkunst van binnen- en buitenlandse kunstenaars

Joseph M. Morpurgo
Generalist antiquair

Jan Morsink Ikonen
Russische en Griekse ikonen

My Modern
20ste-eeuws modern design

Van Nie Antiquairs
Hollandse meubelen en Delfts aardewerk

Noortman Master Paintings
Oude meesters, Impressionisten en Post-Impressionisten

Dolf D. van Omme 19th-21st-Century European Fine Arts
Europese schilderijen en werken op papier uit de negentiende en twintigste eeuw

Ooidonk Fine Arts-Francis Maere
19de en 20ste eeuwse Belgische schilder- en beeldhouwkunst

Oranda Jin
Japanse schilderingen, tekeningen en schildersceramiek

Kunsthandel Pieter Overduin
19de en 20ste eeuwse Nederlandse schilderkunst

Peter Pappot
19de en 20ste-eeuwse Nederlandse en Belgische schilderijen

Galerie van der Planken n.v.
moderne & hedendaagse kunst met een voorkeur voor Cobra kunst en PoP Art.

Kunsthandel R. Polak
19e en 20e eeuwse schilderijen en aquarellen, gespecialiseerd in Haagse school

Polak Works of Art
One of the last generalists

E. Pranger Oriental Art
Chinese en Japanse Kunst en Antiek


Priveekollektie
Hedendaagse kunst en design

Galerie Ramakers
Moderne en hedendaagse kunst, twee-als driedimensionaal.

Galerie en Kunsthandel de Rijk
Moderne en hedendaagse kunst, met als specialisatie NUL en ZERO

Guus Röell
Meubelen, kunstvoorwerpen en schildeijen voor de westerse markten afkomstig uit de handelsposten van de VOC.

Jan Roelofs Antiquairs
Meubels en kunstvoorwerpen uit de 12de tot 17de eeuw

Kunsthandel Rueb
20ste-eeuwse schilderijen

Paul Rutten Asiatic & Tribal Art
Kunst uit Nepal, Tibet, Afrika en Zuidoost Azië

Galerie Willy Schoots
International modern & contemporary Art

Martin Seegers Kunstbemiddeling
Nederlandse schilderkunst uit de periode 1880-1980

Simons Juweliers
Antieke juwelen en zilver

Cokkie Snoei

Steltman Juwelier
Hoogwaardige juwelen en horloges, internationale merken en Steltman Collecties handvervaardigd in eigen atelier. Steltman Diamond Collection Steltman Gem Collection Steltman Wedding Collection Steltman Lotus Collection

Antiquair Juwelier Marjan Sterk
Antieke juwelen en zilver

Kunsthandel Inez Stodel

Salomon Stodel Antiquités
Algemeen antiquair

Galerie Judy Straten
Hedendaagse kunst

Studio 2000 Art Gallery Blaricum
Schilderijen uit de 19de en 20ste eeuw

Studio 925-Zilver & Van Nouhuys
Hedendaagse zilverkunst

Tóth-Ikonen vof
Russische ikonen

Vanderven & Vanderven Oriental Art
Aziatische kunst

Kunstzalen A. Vecht
Europese sculpturen en works of art 1000-1800, glas 1500-1800, 19de- en 20ste-eeuwse schilderijen

Verbeek-Schuttelaar Antiquair - Drs Anne-Marie Verbeek
Zilver en juwelen

De Vierde Dimensie
Hedendaagse kunst

Vrouyr
Oosterse tapijten, textiel, antiek en design.

Zilvergalerie de Watertoren
Hedendaagse zilversmeedkunst

Galerie Whiterouge

Dr A. Wieg Fine Art
Schilderijen en tekeningen van oude meesters

Wijermars Antiquairs
Europese meubelen, schilderijen, sculpturen en objets d'art

Lara Wijsmuller Fine Art
19de- en begin 20ste-eeuwse schilderijen, aquarellen en tekeningen

E.J. van Wisselingh & Co
Hollandse en Franse meesters uit de 19de en 20ste eeuw

Witzenhausen Gallery

Kunsthandel Mieke Zilverberg
Kunst uit de Klassieke Oudheid en Egypte en West Azië, Griekse en Romeinse munten

Deelnemers van deze site (er kunnen meer exposanten zijn)

Aalderink Oriental Art  Amsterdam  
A. Aardewerk Antiquair-Juwelier  Den Haag  
Drs. E.H. Ariëns Kappers  Amsterdam  
Art Affairs   Amsterdam  
Bastings & van Tuijl  Oss  
Kunsthandel A.H. Bies  Eindhoven  
Kunsthandel P. de Boer  Amsterdam  
Bruijstens Modern Art  Amsterdam  
Canvas Contemporary   Amsterdam  
Bekijk expositieKim, Yonghua, Yamamoto, Dewantoro, Alfi, Kraaijeveld
22/11 - 29/11/2009
Contempo Galerie   Rotterdam  
Theo Daatselaar Antiquairs  Zaltbommel  standnr 76
Bekijk expositieHendrik Jan Wolter e.a.
22/11 - 29/11/2009
Gallery Delaive   Amsterdam  
Douwes Fine Art  Amsterdam  
Madelon Eekels Kunsthandel    
Etienne Gallery   Oisterwijk  
Flatland Gallery   Amsterdam  
Bekijk expositiePan Amsterdam 2009 | Erwin Olaf, Ruud van Empel and others
22/11 - 29/11/2009
Frans Jacobs Fine Art  Amsterdam  
Majke Hüsstege Projects  Den Bosch  
Bekijk expositieMitsy Groenendijk, Hans van der Ham e.a.
22/11 - 29/11/2009
Jaski Gallery   Amsterdam  
Kahmann Gallery  Amsterdam  
Galerie Carla Koch   Amsterdam  
Bekijk expositieBodil Manz, solopresentatie op PAN Amsterdam
22/11 - 29/11/2009
Lara Wijsmuller Fine Art  Amsterdam  
Galerie Wouter van Leeuwen  Amsterdam  
Bekijk expositieMichael Wolf, Olaf Otto Becker e.a.
22/11 - 29/11/2009
Galerie Lieve Hemel   Amsterdam  
RONMANDOS gallery Amsterdam   Amsterdam  
Galerie Marzee   Nijmegen  
Kunsthandel Meijer  Utrecht  
Galerie Mokum   Amsterdam  standnr 131
Bekijk expositieGalerie Mokum op PAN Amsterdam
22/11 - 29/11/2009
Collectie Harms Rolde  Rolde  
Galerie Nouvelles Images   Den Haag  
Bekijk expositieHussem, Keizer, Lucassen, Lucebert, Noorman, Roeland, Visser en De Vries
22/11 - 29/11/2009
Tom Okker Art  Hazerswoude-Dorp  
Kunsthandel Dolf D. van Omme  Amsterdam  
Bekijk expositieArmand Bouten, Jan Sluijters e.a.
22/11 - 29/11/2009
Kunsthandel Peter Pappot  Amsterdam  
Ton Peek Photography  Utrecht  
Galerie Van Der Planken  Antwerpen  
Eduard Planting Gallery | Fine Art Photographs   Amsterdam  standnr 35
Bekijk expositieEduard Planting op PAN Amsterdam
22/11 - 29/11/2009
Galerie Ramakers   Den Haag  standnr 112
Bekijk expositieGalerie Ramakers op PAN Amsterdam 2009
22/11 - 29/11/2009
De Rijk / Chabot Fine Art   Den Haag  
Bekijk expositieOtto Piene, Jan Schoonhoven, Gerhard von Graevenitz, Bernard Aubertin e.a.
22/11 - 29/11/2009
Galerie Roger Katwijk   Amsterdam  standnr 114
Bekijk expositieGalerie ROGER KATWIJK op PAN Amsterdam
22/11 - 29/11/2009
Kunsthandel Rueb  Amsterdam  
Martin Seegers Kunstbemiddeling  Oegstgeest  
Hidde van Seggelen  London  
Kunsthandel Studio 2000  Blaricum  
Tóth Ikonen  Huizen  
Vanderven Oriental Art  Den Bosch  
Kunstzalen A. Vecht  Amsterdam  
Zilvergalerie de Watertoren  Schoonhoven  
Kunsthandel E.J. van Wisselingh & Co  Haarlem  
Witzenhausen Gallery  Amsterdam  
Kunsthandel Mieke Zilverberg  Amsterdam  

Geëxposeerde kunstenaars (er kunnen veel meer zijn)

Jumaldi Alfi
Canvas Contemporary
Diane Arbus
Eduard Planting Gallery | Fine Art Photographs  standnr 35
Bernard Aubertin
De Rijk / Chabot Fine Art
Joost Baljeu
De Rijk / Chabot Fine Art
Hermann Bartels
De Rijk / Chabot Fine Art
Klaus Baumgärtner
Galerie Ramakers  standnr 112
Olaf Otto Becker
Galerie Wouter van Leeuwen
Diana Blok
Eduard Planting Gallery | Fine Art Photographs  standnr 35
Daniel Bodner
Galerie Roger Katwijk  standnr 114
Onno Boerwinkel
Galerie Mokum  standnr 131
Armand Bouten
Kunsthandel Dolf D. van Omme
Hans Deuss
Galerie Mokum  standnr 131
Andy Dewantoro
Canvas Contemporary
Jef Diels
Galerie Mokum  standnr 131
Robert Doisneau
Eduard Planting Gallery | Fine Art Photographs  standnr 35
Koen Dudink
Galerie Roger Katwijk  standnr 114
Peter Durieux
Galerie Mokum  standnr 131
Douwe Elias
Galerie Mokum  standnr 131
Ruud van Empel
Flatland Gallery
Daniel Enkaoua
Galerie Mokum  standnr 131
Erkin
Galerie Mokum  standnr 131
Lucio Fontana
De Rijk / Chabot Fine Art
Joke Frima
Galerie Mokum  standnr 131
Martin Gerwers
De Rijk / Chabot Fine Art
Hermann Goepfert
De Rijk / Chabot Fine Art
Gerhard von Graevenitz
De Rijk / Chabot Fine Art
Fergus Greer
Eduard Planting Gallery | Fine Art Photographs  standnr 35
Kenne Grégoire
Galerie Mokum  standnr 131
Mitsy Groenendijk
Majke Hüsstege Projects
Ellen de Groot
Galerie Mokum  standnr 131
Hans van der Ham
Majke Hüsstege Projects
Jim Harris
Galerie Roger Katwijk  standnr 114
Aad Hofman
Galerie Mokum  standnr 131
Lisa Holden
Eduard Planting Gallery | Fine Art Photographs  standnr 35
Zhuang Hong Yi
Galerie Roger Katwijk  standnr 114
Paul Huf
Eduard Planting Gallery | Fine Art Photographs  standnr 35
Willem Hussem
Galerie Nouvelles Images
Erik de Jong
Galerie Mokum  standnr 131
John Kalb
Galerie Mokum  standnr 131
Huibertje Kant
De Rijk / Chabot Fine Art
Jerry Keizer
Galerie Nouvelles Images
Nampyo Kim
Canvas Contemporary
Ton van Kints
Galerie Ramakers  standnr 112
Jae Ko
Galerie Roger Katwijk  standnr 114
Diederik Kraaijpoel
Canvas Contemporary
Kathleen Kucka
Galerie Roger Katwijk  standnr 114
Qiangli Liang
Galerie Mokum  standnr 131
Li Lihong
Canvas Contemporary
Bert Loerakker
Galerie Roger Katwijk  standnr 114
Mireille Loup
Galerie Mokum  standnr 131
Ien Lucas
Galerie Ramakers  standnr 112
Reinier Lucassen
Galerie Nouvelles Images
Lucebert
Galerie Nouvelles Images
Bodil Manz
Galerie Carla Koch
Robert Mapplethorpe
Eduard Planting Gallery | Fine Art Photographs  standnr 35
Henny van der Meer
Galerie Roger Katwijk  standnr 114
François Morellet
De Rijk / Chabot Fine Art
Janpeter Muilwijk
Flatland Gallery
Ronald Noorman
Galerie Nouvelles Images
Pieter Obels
Galerie Roger Katwijk  standnr 114
Erwin Olaf
Flatland Gallery
Pieter Pander
Galerie Mokum  standnr 131
Jantina Peperkamp
Galerie Mokum  standnr 131
Otto Piene
De Rijk / Chabot Fine Art
Dick Pieters
Galerie Mokum  standnr 131
Carla van de Puttelaar
Flatland Gallery
Christien Rijnsdorp
Galerie Ramakers  standnr 112
Herb Ritts
Eduard Planting Gallery | Fine Art Photographs  standnr 35
Jan Roeland
Galerie Nouvelles Images
Vittorio Roerade
Galerie Ramakers  standnr 112
Jaap Roose
Galerie Mokum  standnr 131
Jan Schoonhoven
De Rijk / Chabot Fine Art
Jan Sluijters
Kunsthandel Dolf D. van Omme
Carolein Smit
Flatland Gallery
Klaus Staudt
De Rijk / Chabot Fine Art
Bernardien Sternheim
Galerie Mokum  standnr 131
Frans Stuurman
Galerie Mokum  standnr 131
Marie Cécile Thijs
Eduard Planting Gallery | Fine Art Photographs  standnr 35
Arthur Tress
Eduard Planting Gallery | Fine Art Photographs  standnr 35
Ruud Verkerk
Galerie Mokum  standnr 131
Carel Visser
Galerie Nouvelles Images
Tony van de Vorst
Galerie Mokum  standnr 131
Robert Vorstman
Galerie Mokum  standnr 131
Auke de Vries
Galerie Nouvelles Images
Piet Warffemius
Galerie Ramakers  standnr 112
Joel Peter Witkin
Eduard Planting Gallery | Fine Art Photographs  standnr 35
Michael Wolf
Galerie Wouter van Leeuwen
Hendrik Jan Wolter
Theo Daatselaar Antiquairs  standnr 76
Mayuka Yamamoto
Canvas Contemporary
Tian Yonghua
Canvas Contemporary