Geachte kunstenaar,

Deze site bevat veel informatie over kunstenaars, vaak zonder dat de betreffende kunstenaars daarvan op de hoogte zijn! In principe nemen we alleen kunstenaars op die bij een galerie, museum of kunstuitleen exposeren of hebben geŽxposeerd. De informatie is dan ook hoofdzakelijk afkomstig van galeries, musea en kunstuitlenen. Dat geldt met name voor de exposities en de bijbehorende afbeeldingen. Aan de kunstenaars is geen expliciete toestemming gevraagd voor het gebruik van de afbeeldingen. Dat is helaas onbegonnen werk. Van de kunstenaars houden we doorgaans geen adresgegevens bij, behoudens een eigen website of emailadres, maar dat is nog een klein percentage. Uit contacten met kunstenaars is overigens gebleken dat ze presentatie op onze website op prijs stellen, reden voor ons om zonder toestemming van kunstenaars toch afbeeldingen te plaatsen. Mocht u bezwaar hebben tegen (bepaalde) afbeeldingen van uw werk op onze website, dan kunt u ons hieromtrent berichten. Wij zullen de afbeeldingen dan direct blokkeren.

Staat u als kunstenaar genoemd in deze site, maar wilt u de gegevens wijzigen, aanvullen (bijvoorbeeld uw cv, zie specificaties) of afbeeldingen van kunstwerken toevoegen? Dat kan. Stuur het ons per email. Desgewenst kunt u gratis een wachtwoord krijgen om zelf wijzigingen in uw cv aan te brengen of om afbeeldingen van werk toe te voegen (uploaden). Het enige wat we nodig hebben is een getekende vrijwaringsverklaring. Ruim 2.200 kunstenaars beschikken inmiddels over een eigen wachtwoord.

Plaatjes (jpg-bestanden) moeten liefst 500 pixels hoog zijn, minimaal 400 pixels hoog, (zie ook uitleg digitale foto's). Daarnaast graag per kunstwerk: titel, jaartal, afmetingen, techniek/materiaalsoort en evt. via welke galerie het loopt. Als u een eigen website heeft, graag erbij vermelden.

Vriendelijke groeten