Graag geboorteplaats, plus woon- en werkplaats. Verder: opleiding(en), prijzen/nominaties, solo- en groepstentoonstellingen (gegroepeerd per jaar), publicaties, etc. Gelieve geen contactgegevens op te nemen in uw cv! Dus geen emailadres, geen telefoon en geen adresgegevens. Anders krijgen we terecht ruzie met galeries.
Tabs of spaties kunnen helaas niet worden gebruikt om in te springen. De browser is daar niet gevoelig voor en maakt van alle spaties/tabs samen 1 spatie. Werk dus met extra nieuwe regels voor jaartallen en laat elke expositie op een nieuwe regel beginnen. Als u een kop vet wilt weergeven, dan gebruikt u speciale codes: <b>kop</b>. Dus een <b> betekent hier begint vet en </b> betekent einde vet. De b staat voor bold. Cursief (italic) doe je met <i> en </i>.
Zie ook uitleg over afbeeldingen uploaden. Graag jpg-bestanden van 500 pixels hoog (RGB, goede kwaliteit 80% en kleiner dan 250kB). Afbeeldingen geplaatst door een galerie of museum zijn niet te verwijderen. Dat geldt ook voor exposities van instellingen die wel op uw pagina worden getoond. Veel succes!

Geachte kunstenaar, een cv graag in de volgende eenvoudige vorm:

Geboren in Den Bosch. Woont en werkt in Amsterdam.

Opleiding
Rijksacademie, Amsterdam (1994-1996)
AKI, Enschede (1990-1994)

Exposities

2003
'Verbeeld', Galerie Paleis, Vught (s)
Galerie De Heuvel, Krommenie (g)

2002
'Op en neer', Galerie De Beuk, Aalsmeer (s)
'Gaande', De Beamer, Arnhem (g)


of
Solotentoonstellingen

2003
'Verbeeld', Galerie Paleis, Vught

2002
'Op en neer', Galerie De Beuk, Aalsmeer

Groepstentoonstellingen

2003
Galerie De Heuvel, Krommenie

2002
'Gaande', De Beamer, Arnhem