Uit de schatkamer

 
Isaac IsraŽls

Over de expositie

In verband met de verbouw van kasteel Het Nijenhuis bij Heino stelt de Hannema-de Stuers Fundatie een deel van haar kunstcollectie uit het kasteel tentoon in ťťn van de bouwhuizen. Voor bezoekers een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen in dat deel van de collectie dat voorheen alleen op afspraak in het kasteel was te zien.

'Uit de Schatkamer' laat een verrassende dwarsdoorsnede van de collectie zien met werken uit uiteenlopende culturen en disciplines: zilver en tapijten, oude en moderne beelden, schilderijen, maskers, meubels en tsuba's.

Vrijend paartje
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 28 mrt 2004
Museum de Fundatie / Kasteel Het Nijenhuis
Nijenhuis 10
8131 RD Heino/Wijhe
0572-388188

open: Kasteel Het Nijenhuis , Nov t/m feb, do t/m zo 11.00-17.00, Mrt t/m okt, di t/m zo 11.00-17.00, Gesloten op 25 dec en 1 jan., entree Ä 12,50, Museumkaart, Rembrandt, ICOM : gratis


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius