Han van den Broeke en Marga Plasse-van Dijk: Zeeuwse Juwelen


Over de expositie

Han van den Broeke: aquarel, in combinatie met sieraden van Marga Plasse-van Dijk.

Op de schoolrapporten van Han van den Broeke (Middelburg, 1944) stond met enige regelmaat ’te speels, tekent alleen maar’. Het lag voor de hand dat hij naar de kunstacademie zou gaan, maar van huis uit werd toentertijd voor een “degelijke opleiding” gekozen: de kweekschool.
Voor van den Broeke het substituut voor zijn grote passie, aangezien daar aan de vakken tekenen en handenarbeid veel aandacht werd besteed.
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 29 aug 2004
Museum Veere
Kaai 25-27
4351 AA Veere
0118-501744

open: Periode november - maart: zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur en dagelijks tijdens schoolvakanties, Periode april - oktober: dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur, , Toegangsprijs vanaf 18 jaar: € 7,00, Toegangsprijs kinderen van 4 tot 18 jaar: € 3,00, Gezinskaart: € 19,50


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius