Moderne Favorieten: 50 jaar collectie moderne kunst

 
Woody van Amen
 
Fons Haagmans
 
Teun Hocks
 
Pyke Koch
 
Rinke Nijburg
 
Panamarenko
 
Elizabeth de Vaal
 
Carel Willink

Over de expositie

Carel Willink, Pyke Koch, Lucebert, Panamarenko, Shinkichi Tajiri, David Hockney, Armando, Gérard Garouste en Berend Strik. Een kleine greep uit de kunstenaars die vertegenwoordigd zijn in de ruime en verrassende collectie moderne kunst van Museum Het Valkhof.

Onder de noemer ‘Moderne Favorieten’ presenteert het museum deze zomer wat er in de afgelopen 50 jaar is verzameld: ruim 250 schilderijen, collages, werken op papier en beeldhouwwerken van Nederlandse, Duitse, Belgische en Franse origine. Ook recente aanwinsten - niet eerder voor publiek te zien - maken deel uit van de presentatie.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 7 aug 2005
Museum Het Valkhof
Kelfkensbos 59
6511 TB Nijmegen
024-3608805

open: Dinsdag t/m zondag: 11.00 - 17.00 uur., Open op maandagen in de korte vakanties (dus niet in de zomervakantie), beide Paasdagen, beide Pinksterdagen, 2e Kerstdag, Oudejaarsdag., Gesloten op overige maandagen, Koninginnedag, vrijdag van de intocht van de Vierdaagse, 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag., Op de website vindt u altijd de meest actuele informatie., , Entree 19 jaar en ouder € 9,00, 6 t/m 18 jaar: € 4,50, Museumkaart gratis