De Italiaanse Verlokking

 
Arno Arts
 
Giovanni Dalessi
 
Frans Franciscus
 
Frans Franciscus
 
Benoît Hermans
 
Benoît Hermans
 
Paul Klemann
 
Paul Klemann
 
Stanislaw Lewkowicz
 
Erwin Olaf
 
Erwin Olaf
 
Elisabet Stienstra
 
Swip Stolk
 
Swip Stolk
 
Mary Alacoque Waters
 
Mary Alacoque Waters

Over de expositie

Hedendaagse kunstenaars geïnspireerd door Italië.

Italië, land van kunst en cultuur. Van ontroerende madonna’s in middeleeuwse kerken en imposante gebeeldhouwde torso’s van Michelangelo, van Bronzino’s portretten van adellijke dames in prachtige renaissance-kostuums tot creaties van modekoningen als Gucci en Versace. Maar ook land van de Fellini-films met fatale vrouwen en opera’s in Romeinse arena’s. Italië: je reist ernaar toe voor cultuursteden als Rome en Florence, voor het mediterrane landschap en voor de expressieve levenslust van de bevolking.
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 27 aug 2006
Museum Het Valkhof
Kelfkensbos 59
6511 TB Nijmegen
024-3608805

open: Dinsdag t/m zondag: 11.00 - 17.00 uur., Open op maandagen in de korte vakanties (dus niet in de zomervakantie), beide Paasdagen, beide Pinksterdagen, 2e Kerstdag, Oudejaarsdag., Gesloten op overige maandagen, Koninginnedag, vrijdag van de intocht van de Vierdaagse, 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag., Op de website vindt u altijd de meest actuele informatie., , Entree 19 jaar en ouder € 9,00, 6 t/m 18 jaar: € 4,50, Museumkaart gratis


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius