Comfort / Discomfort - de tekening als intiem verblijf

 
Ronny Delrue
 
Marijn van Kreij

Over de expositie

Tekenen heeft een zekere intimiteit: met de hand, direct op papier. De kunstenaar zit dicht op het resultaat, het is alsof hij schrijft. Fantasie, dromen, gevoelens en gedachten nemen makkelijk de vrije loop. Het (onder)bewuste vloeit uit en elk mogelijk beeld kan tevoorschijn komen: van het meest intieme tot het meest extroverte, van het uiterst realistische tot de meest ongebreidelde fantasie. Herinnering, liefde, frustratie, dromen en geweld kunnen er tot het uiterste doorgevoerd worden.
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 17 jun 2007
Design Museum Den Bosch
De Mortel 4
5211 Den Bosch
073-6273680

open: Openingstijden:, maandag gesloten (behalve op feestdagen), dinsdag t/m zondag 11.00 - 17.00, , Gesloten op Nieuwjaarsdag, met Carnaval, Koninginnedag en Eerste Kerstdag


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius