Ewoud de Kat: Veerse Zomers


Over de expositie

Zoals zoveel schilders die eens met grote regelmaat de bloeiende Veerse kunstkolonie bezochten, is de in Vlissingen geboren en getogen kunstschilder en tekenleraar Ewoud de Kat zo goed als vergeten. Zo verging het de meesten van zijn kunstbroeders op een enkele beroemd gebleven na.

De hoogste tijd voor een herwaardering van deze bijzondere kunstschilder, die met grote regelmaat in Veere verbleef en een speciale band met Zeeland had.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 17 jun 2007
Museum Veere
Kaai 25-27
4351 AA Veere
0118-501744

open: Periode november - maart: zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur en dagelijks tijdens schoolvakanties, Periode april - oktober: dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur, , Toegangsprijs vanaf 18 jaar: € 7,00, Toegangsprijs kinderen van 4 tot 18 jaar: € 3,00, Gezinskaart: € 19,50


Kunstenaar

Ewoud de Kat


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius