Jakob Nieweg: (Over)leven

 
Bloeiende fruitbomen in d...
 
Dahlia’s in gemberpot,&nb...

Over de expositie

Museum Flehite exposeert in De Mannenzaal.

Museum Flehite is onverwacht gesloten vanwege de vondst van asbest in de gebouwen. Er moet een ingrijpende sanering plaatsvinden die vele maanden in beslag zal nemen. De medewerkers van het museum laten het er echter niet bij zitten: het museum gaat door met tentoonstellen! Tegenover het museum, in De Mannenzaal van het St. Pieters- en Bloklands Gasthuis, is de tentoonstelling Jakob Nieweg – (Over)leven te zien. De entreeprijs voor de tentoonstelling is € 5, de museumkaart is bij uitzondering niet geldig. Een deel van het entreebedrag komt ten goede aan de schoonmaak van Museum Flehite.
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 24 jun 2007
Museum Flehite
Breestraat 80
3811 BC Amersfoort
033 - 247 11 00

open: di t/m zo 11.00 - 17.00 uur, entree € 10,00 , t/m 17 jaar en museumkaart gratis, , Tijdelijk bezoekadres tot medio februari 2019, Rietveldpaviljoen, Zonnehof 8, 3811 ND Amersfoort


Kunstenaar

Jakob Nieweg


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius