Kunst uit huis III: Armando verzamelt en tekent


Over de expositie

Tot twintig jaar geleden had ik geen interesse om zelf kunst te bezitten”, zegt Armando. “In de zogeheten Nul-beweging uit de jaren zestig werd destijds veel geruild. Ik deed daar niet zo aan mee. Uiteindelijk, toen ik genoeg geld verdiende en ruimte had, ben ik begonnen met het kopen van tekeningen. En nu ben ik in de greep van de hebzucht, en van het steeds iets nieuws willen ontdekken en kopen”.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 26 aug 2007
Stedelijk Museum Schiedam
Hoogstraat 112
3111 HL Schiedam
010-2463666

open: di t/m zo 11.00-17.00, gesloten op 25 dec en 1 jan, Eerste en Tweede Paasdag geopend , Eerste en Tweede Pinksterdag geopend, Gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag, , entree € 12,50, , € 10,00 p.p. voor groepen met meer dan 15 personen., , € 5 euro Schiedammers, CJP-pas, studenten met geldige studentenkaart, leden van de Historische Vereniging Schiedam, KomKids Familiepas, Rotterdam Welcome Card., , Gratis voor kinderen en jongeren (0 t/m 18 jaar), Museumkaart, RotterdamPAS, Vriendenpas Stedelijk Museum Schiedam, ICOM-pas, Rembrandtpas.


Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius