Brieven uit Arcadia: Een keuze uit de NOG Collectie

 
Joseph Semah

Over de expositie

Het Centraal Museum toont een keuze uit de NOG Collectie van het SNS REAAL Fonds. Vele tientallen werken in uiteenlopende disciplines, geselecteerd door gastconservator Roel Arkesteijn, tonen onvermoede aspecten van de hedendaagse kunst in Nederland en daarbuiten. Voor het eerst sinds 1996 wordt zo’n ruime selectie uit deze verzameling getoond. De tentoonstelling in het Centraal Museum onderstreept de verbondenheid van het SNS REAAL Fonds met haar vestigingsplaats Utrecht.

Persoonlijk en Apollinisch
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 4 nov 2007
Centraal Museum
Agnietenstraat 1
3512 XA Utrecht
030-2362362

open: Dinsdag t/m zondag 11.00 - 17.00, Elke 1e donderdag van de maand tot 21.00, , €12,50 - volwassenen vanaf 18 jaar, €10 - U-pashouders, €5 - 13 t/m 17 jaar, CJP, Cultuurkaart en studentenkaart., Gratis: kinderen tot en met 12 jaar, Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-KAART, Rembrandtkaart, ICOM-kaart, CM-clubpas., , Een entreebewijs voor het Centraal Museum geeft op dezelfde dag ook toegang tot het Rietveld Schröderhuis (plus toeslag van €3). Reserveren is noodzakelijk voor het Rietveld Schröderhuis.


Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius