Kop van ’t Ende: Geschiedenis van een havenhoofd


Over de expositie

Museum Elburg presenteert een uniek overzicht over het historische havenhoofd ‘Kop van ’t Ende’ van Elburg. Het Havenhoofd – bij het ontstaan van Oostelijk Flevoland opgeslokt door de polder – is onlangs in oude glorie hersteld. Bezoekers kunnen in Museum Elburg terecht voor achtergrond informatie over de geschiedenis en de herstelwerkzaamheden van het havenhoofd. Stukken uit de eigen collectie, aangevuld met tientallen bruiklenen, geven de bezoeker op een zeer directe manier een beeld van de geschiedenis van het havenhoofd.

Kop van ’t Ende
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 23 mei 2008
Museum Elburg
Jufferenstraat 6-8
8081 CR Elburg
0525-681341

open: di t/m za 11.00-17.00, entree € 6,- (museumkaart gratis), t/m 12 jaar gratis entree, CJP-pashouders € 4,-,


Kunstenaar


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius