Grande Bazar: Braziliaanse kijk op keramiek


Over de expositie

Vier Braziliaanse kunstenaars, Flavia Alves de Souza, Marcio Shimabukuro, Laerte Ramos en Cesar Fujimoto werkten drie maanden samen met de Nederlandse beeldend kunstenaar Johan Peter Jol. De samenwerking, de verschillende culturen en de andere werkomgeving hebben geleid tot de creatie van zeer uiteenlopende keramische werken die te zien zijn in de tentoonstelling Grande Bazar.
Grande Bazar, wordt georganiseerd onder de vlag van Den Bosch Keramiekstad (DBKS). Dit is een samenwerkingsverband tussen het Europees Keramisch Werkcentrum (EKWC), Cor Unum Contemporary Ceramics, de Akademie voor Kunst en Vormgeving/St. Joost en het SM's.


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 4 mei 2008
Design Museum Den Bosch
De Mortel 4
5211 Den Bosch
073-6273680

open: Openingstijden:, maandag gesloten (behalve op feestdagen), dinsdag t/m zondag 11.00 - 17.00, , Gesloten op Nieuwjaarsdag, met Carnaval, Koninginnedag en Eerste Kerstdag


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius