Ine Keitz en Divina van Koppen: Storm in zicht


Over de expositie

Installatie.

In navolging van de expositie ‘Stormen en scheepsrampen op de Zuiderzee’ presenteren Ine Keitz (beeldend kunstenaar en kostuumontwerper) en Divina van Koppen (sieraadontwerper) de installatie ‘Storm in zicht’ als ode aan de vissersvrouwen die thuis op hun mannen wachtten.

Portretjes van hergebruikte materialen, kostuumbeelden met een vleugje klederdracht, monumentale sieraden en onverwachte kunstwerken geven een vernieuwende kijk op de vele verwoestende stormen die de Hollandse wateren door de eeuwen heen teisterden.

In samenwerking met de volgende Rotterdamse kunstenaars:
Michelle van Dijk
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 29 nov 2008
Museum Elburg
Jufferenstraat 6-8
8081 CR Elburg
0525-681341

open: di t/m za 11.00-17.00, entree € 6,- (museumkaart gratis), t/m 12 jaar gratis entree, CJP-pashouders € 4,-,


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius