Een tere stilte en een sterk geluid


Over de expositie

Domburgse dames en Veerse joffers.

In een gezamenlijke expositie besteden het Museum De Schotse Huizen in Veere en het Marie Tak van Poortvliet Museum in Domburg deze zomer speciaal aandacht aan de vrouwelijke kunstenaars die vanaf het einde van de negentiende- en gedurende de twintigste eeuw in Veere en/of Domburg verbleven. Terwijl de Domburgse bloeiperiode als kunstenaarskolonie rond 1900 begon, kwam het meer internationaal georiënteerde Veere vooral in de periode van het interbellum tot grote bloei.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 1 nov 2009
Museum Veere
Kaai 25-27
4351 AA Veere
0118-501744

open: Periode november - maart: zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur en dagelijks tijdens schoolvakanties, Periode april - oktober: dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur, , Toegangsprijs vanaf 18 jaar: € 7,00, Toegangsprijs kinderen van 4 tot 18 jaar: € 3,00, Gezinskaart: € 19,50


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius