Bat Reel 3: Masters Beeldende Kunst AKV / St. Joost

 
Barbara Vandecauter

Over de expositie

In drie etappes met de intrigerende titel BAT REEL werken zeven kunstenaars aan de afronding van hun opleiding Master Beeldende Kunst aan de Academie voor Kunst en Vormgeving St. Joost. Na exposities bij Novylon in Antwerpen en De Veemvloer in Amsterdam strijkt de groep neer in het hart van SM's voor de derde en laatste BAT REEL.


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 9 aug 2009
Design Museum Den Bosch
De Mortel 4
5211 Den Bosch
073-6273680

open: Openingstijden:, maandag gesloten (behalve op feestdagen), dinsdag t/m zondag 11.00 - 17.00, , Gesloten op Nieuwjaarsdag, met Carnaval, Koninginnedag en Eerste Kerstdag


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius