Grimmige dansen rondom de Boom


Over de expositie

Het gaat bij alle zeven kunstenaars over mensen, en met name over de relaties die er tussen mensen zijn. Over de ongemakkelijke ruimte tussen mensen; over onderliggende gevoelens, die niet gecommuniceerd worden; over onmacht en falen, over eenzaamheid en de ander niet kunnen bereiken. Vaak is de ondertoon van de vrolijk ogende tekeningen grimmig. De kunstenaars tekenen zichzelf, maar ze zijn het zelf niet.
De tentoonstelling zal een duidelijk verhalende en persoonlijke sfeer uitstralen, terwijl de tekeningen allerlei verschillende aspecten, benaderingswijzen en uitdrukkingen laten zien van die nooit te doorgronden dans rondom de levensboom.


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 23 jun 2002
De Vishal
Grote Markt 20
2011 RD Haarlem
023-5326856

open: di t/m za 11.00-17.00, zon- en feestdagen 13:00-17:00 uur, , N.B.: De vitrine of Kleine Zaal is 24 uur per etmaal te bekijken


Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius