Een overzicht (na tien jaar)

 
Tanneke Barendregt
 
Tanneke Barendregt
 
Tanneke Barendregt
 
Dagmar Baumann
 
Dagmar Baumann
 
Marion Le Blanc
 
Loréne Bourguignon
 
Allard Budding
 
Titia Eggen
 
Juan Heurter
 
Andries Hoogenraad
 
Ditty Ketting
 
Hans Koopman
 
Marijke van Lis
 
Lia Plaisier
 
Lia Plaisier
 
Amparo Sard

Over de expositie

VERLENGD TOT 12 FEBRUARI 2010. ER MOETEN MEER MENSEN DEZE EXPOSITIE ZIEN. HET BETREFT 'HEDENDAAGSE' KUNST DIE JE GEZIEN MOET HEBBEN VOORDAT JE MET EEN GERUST GEVOEL OVER 'MODERNE' KUNST KUNT PRATEN. IN FEBRUARI VOLGT WEER EEN OVERZICHTEXPOSITIE MET WERK VAN JUDITH BOER UIT MAASTRICHT.

TIENJARIG BESTAAN
Negen september 2009 begonnen we aan het tweede decennium van onze particuliere kunstpraktijk Muziek en Beeldende Kunst in Maastricht. De bijgevoegde foto is van het in 1999 nog spiksplinternieuwe kunstwerk "Wissel", dat Andries Hoogenraad bij gelegengeid van de opening van het Kunsthuis door Wanda Reiff gemaakt heeft.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 12 feb 2010
Kunsthuis Theo Hübens
Cortenstraat 6 a
6211 HT Maastricht
043-3255318
06-20277661
open: Bezichtiging beeldende kunst in de galerie-ruimten: donderdag en vrijdag tussen 13 en 17 uur op aanbellen en zaterdag en zondag uitsluitend op afspraak. Kunst in de privéruimten op zaterdag en zondag (op afspraak). , Muzieklessen worden gegeven op ma t/m do tussen 08.30-22.00, vr tussen 08.30-20.00 en za voormiddag. , Het Kunsthuis is gesloten op feestdagen, tijdens schoolvakanties basisonderwijs Maastricht en bij incidentele evenementen buitenshuis. Komt u van ver, maak dan altijd een afspraak!!