De Collectie


Over de expositie

In 'de Collectie', de permanente tentoonstelling, worden ruim 2.000 voorwerpen uit Amerika, AziŽ, OceaniŽ en het islamitisch cultuurgebied gepresenteerd. Bij de getoonde topstukken wordt het spirituele verhaal verteld. De keuze voor deze invalshoek is vanzelfsprekend omdat spiritualiteit de essentie vormt van de museumcollectie en omdat spiritualiteit het verbindende element is tussen culturen. De tentoonstelling geeft inzicht in de kosmologie, rituelen, en levensfilosofie van verschillende culturen.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositie loopt t/m 1 jan 2020
Wereldmuseum
Willemskade 25
3016 DM Rotterdam
010-2707172

open: di t/m zo 10.30-17.30, gesloten op 25 dec, 1 jan en 30 apr, entree, Permanente tentoonstelling: gratis, Thematentoonstelling: Ä 12,50, Kinderen, Museumkaart en Rotterdampas gratis.


Kunstenaar


Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- Josť Jonkergouw
- Ron SchŲningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius