Every Picture Tells A Story

 
Marie Civikov
 
Serge Game
 
Serge Game

Over de expositie

In de tentoonstelling Every Picture Tells A Story staat het herontdekken van de actualiteit van de schilderkunst centraal. In TENT wordt een jonge generatie Rotterdamse kunstenaars gepresenteerd die allemaal naar de kwast en de verf grijpen om hun werk te maken, in plaats van naar de videocamera of het fototoestel. Waarom schilderen ze nu? Wat maakt schilderkunst een hedendaags medium? En wat kunnen de kunstenaars met schilderen wel laten zien dat ze niet in een ander medium kwijt kunnen? De aandacht gaat niet alleen uit naar de ideeŽn achter het schilderij, maar in het bijzonder naar de schilderspraktijk. De rijke schakering van uitgangspunten die een schilder kan innemen is meer dan ooit een uiting van de individualisering van de wereld en van de kunsten.


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 10 apr 2011
TENT Rotterdam
Witte de Withstraat 50
3012 BR Rotterdam
010-4135498

open: di t/m zo 11.00-18.00, entree Ä 5,00 / korting Ä 2,50


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius