Juul Kortekaas: van Bloem en Blad

 
Tulpen, 2011
 
Tulp
 
Waterbladen

Over de expositie

Expositie “van Bloem en Blad”
Galerie de Paardenstal in Espel presenteert van 24 maart t/m 11 juni een bijzondere solo- tentoonstelling van de in Middelburg woonachtige beeldend kunstenaar Juul Kortekaas.
De feestelijke opening is op zondagmiddag 27 maart, waarbij de kunstenaar ook aanwezig zal zijn. De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door Milaike van Otterloo op viool.
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 11 jun 2011
Galerie de Paardenstal art & garden
Noordermiddenweg 2-1
8311 RA Espel
0527-612654

open: do t/m za 13.30-17.00, 1e, 3e en 5e zo van de maand, en op afspraak. In december iedere zondag open. Beide kerstdagen gesloten.,


Kunstenaar

Juul Kortekaas


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius