Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2011

 
Frank Ammerlaan
 
Pascal Bastiaenen
 
Eveline Braak
 
Niels Broszat
 
Marie Civikov
 
Marie Civikov
 
Omar Koub‚a
 
Omar Koub‚a
 
Gijs van Lith
 
Katja Mater
 
Navid Nuur
 
Navid Nuur

Over de expositie

Vier jonge kunstenaars, Marie Civikov, Omar Koub‚a, Katja Mater en Navid Nuur, ontvingen op vrijdag 7 oktober 2011 uit handen van de Koningin deze aanmoedigingsprijs, een bedrag van 6500 euro. Na de feestelijke uitreiking opende de Koningin de tentoonstelling waar de winnende werken en een selectie uit de overige ingezonden schilderijen te zien zijn.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 30 okt 2011
Koninklijk Paleis Amsterdam
Dam
1012 RJ Amsterdam
020-5226161

open: di t/m zo 10.00-17.00, in de zomermaanden dagelijks, 10.00-17.00 uur, , Aangezien het Paleis wisselend open is voor bezoekers i.v.m. officiŽle gelegenheden is het voor bezoekers altijd raadzaam te kijken op de website voor de openingstijden (www.paleisamsterdam.nl)., , entree Ä 10,00 (incl. gratis audiotour). Museumkaart en kinderen tot 18 jaar gratis.


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius