Salon Parkstad 2011

 
Jeroen Evertz
 
Petra Haakma
 
Celine Schroeder

Over de expositie

Na de eerste succesvolle editie in 2009, wordt er een tweede editie georganiseerd. Salon Parkstad is een tweejaarlijkse overzichtstentoonstelling die ‘the state of the art’ presenteert van de professionele beeldende kunst in Parkstad Limburg. Salon Parkstad zorgt voor contact en discours tussen kunstenaars en het publiek uit de eigen regio. De kunstenaar toont zijn werk en eist zijn plek op binnen deze samenleving: regionaal, nationaal maar ook globaal. Salon Parkstad geeft het publiek zo een beeld van de kwaliteit en diversiteit van de kunst en van kunstenaars die een binding hebben met Parkstad. Salon Parkstad 2011 toont een selectie werken die door een deskundige jury beoordeeld worden op kwaliteit en persoonlijke artistieke ontwikkeling. De tentoonstelling staat open voor alle beeldende disciplines: schilderkunst, fotografie, beeldhouwkunst, installaties en nieuwe media.


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 22 jan 2012
SCHUNCK*
Bongerd 18
6411 JM Heerlen
045-5772200

open: di t/m zo 11:00-17:00, entree € 6,00


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius