Klaas en Barend en Gijs en Rieneke en Carole

 
Klaas Burger
 
Gijs van Lith
 
Gijs van Lith

Over de expositie

Jong talent uit ’s-Hertogenbosch: Klaas Burger, Barend van Hoek, Gijs van Lith, Rieneke de Vries, Carole Vrijhoeven.

Uitgangspunt zijn vijf op zichzelf staande presentaties van recent werk, maar over een weer blijken er soms ook relaties te bestaan. Wat de kunstenaars naast hun Bossche achtergrond gemeenschappelijk hebben, is dat ze een zekere ruwheid in onderwerpkeuze of werkwijze weten te koppelen aan een grote mate van precisie in hoe ze zich verhouden tot een tentoonstellingsruimte of de omgeving. De gebruikte materialen variëren van schilderkunst (Van Lith, Vrijhoeven en Van Hoek) tot fotografie (De Vries) en sculptuur en installatie (Burger en Van Hoek).


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 15 jan 2012
Design Museum Den Bosch
De Mortel 4
5211 Den Bosch
073-6273680

open: Openingstijden:, maandag gesloten (behalve op feestdagen), dinsdag t/m zondag 11.00 - 17.00, , Gesloten op Nieuwjaarsdag, met Carnaval, Koninginnedag en Eerste Kerstdag


Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius