Stockexpositie

 
Doet Boersma
 
Hannie Diender
 
Hans Jouta
 
Juul Kortekaas
 
Gertjan Scholte-Albe...
 
Puck Steinbrecher
 
Yvon van Wordragen

Over de expositie

Stockexpositie

Galerie de Paardenstal wil het jaar afsluiten met een zgn. Stockexpositie. Dit is een expositie met kunstwerken van diverse kunstenaars, waarvan de galerie werk in voorraad heeft.
Het zijn kunstwerken van bekende kunstenaars en van kunstenaars die eerder in de galerie hebben geŽxposeerd, in meerdere technieken en materialen.
De expositie zal starten op donderdag 1 december en duurt t/m zondag 18 december.
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 18 dec 2011
Galerie de Paardenstal art & garden
Noordermiddenweg 2-1
8311 RA Espel
0527-612654

open: do t/m za 13.30-17.00, 1e, 3e en 5e zo van de maand, en op afspraak. In december iedere zondag open. Beide kerstdagen gesloten.,


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius