Gertjan Scholte-Albers en Ingrid Beemsterboer: Ja Natuurlijk

 
Ingrid Beemsterboer
 
Gertjan Scholte-Albe...

Over de expositie

De Groninger kunstenaar Gertjan Scholte-Albers is opgeleid aan de AKI de Enschede, heeft diverse prijzen gewonnen en is een zeer succesvol kunstenaar. Deze landschapschilder werkt altijd en uitsluitend buiten in de natuur en vaak op het Groninger Hogeland. Hij trekt er dagelijks en onder alle weersomstandigheden met zijn fietskar op uit om het landschap vast te leggen.
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 3 jun 2012
Galerie de Paardenstal art & garden
Noordermiddenweg 2-1
8311 RA Espel
0527-612654

open: do t/m za 13.30-17.00, 1e, 3e en 5e zo van de maand, en op afspraak. In december iedere zondag open. Beide kerstdagen gesloten.,


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius