Pop Art in Europa


Over de expositie

Museum Het Valkhof heeft ťťn van de grootste Nederlandse Pop Art collecties in ons land. De collectie is de afgelopen jaren substantieel gegroeid met een meer internationale oriŽntatie. Nu is het tijd om breder te kijken. Daarom presenteert het museum de tentoonstelling Pop Art in Europa met een ruime selectie van hoogwaardige Pop Art-kunstwerken uit onder meer Groot-BrittanniŽ, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Belgie en Nederland.

De tentoonstelling wordt ruimtelijk vormgegeven door ontwerper ťn ervaringsdeskundige op het gebied van Pop Art en de jaren '60: Swip Stolk.

Genot, welvaart, vrije tijd
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 6 jan 2013
Museum Het Valkhof
Kelfkensbos 59
6511 TB Nijmegen
024-3608805

open: Dinsdag t/m zondag: 11.00 - 17.00 uur., Open op maandagen in de korte vakanties (dus niet in de zomervakantie), beide Paasdagen, beide Pinksterdagen, 2e Kerstdag, Oudejaarsdag., Gesloten op overige maandagen, Koninginnedag, vrijdag van de intocht van de Vierdaagse, 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag., Op de website vindt u altijd de meest actuele informatie., , Entree 19 jaar en ouder Ä 9,00, 6 t/m 18 jaar: Ä 4,50, Museumkaart gratis