Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2012

 
Frank Ammerlaan
 
Frank Ammerlaan
 
Jasper Hagenaar
 
Jasper Hagenaar
 
Keetje Mans
 
Keetje Mans
 
Evi Vingerling
 
Evi Vingerling

Over de expositie

Hare Majesteit de Koningin reikt vrijdagmiddag 12 oktober in het Koninklijk Paleis Amsterdam de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2012 uit. Vier jonge kunstenaars ontvangen deze aanmoedigingsprijs, een bedrag van 6500 euro. Na de uitreiking opent de Koningin de tentoonstelling waar de winnende werken en een selectie uit de overige ingezonden schilderijen te zien zijn.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 4 nov 2012
Koninklijk Paleis Amsterdam
Dam
1012 RJ Amsterdam
020-5226161

open: di t/m zo 10.00-17.00, in de zomermaanden dagelijks, 10.00-17.00 uur, , Aangezien het Paleis wisselend open is voor bezoekers i.v.m. officiële gelegenheden is het voor bezoekers altijd raadzaam te kijken op de website voor de openingstijden (www.paleisamsterdam.nl)., , entree € 10,00 (incl. gratis audiotour). Museumkaart en kinderen tot 18 jaar gratis.


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius