Lustrum expositie Abstract met Eelco Maan en Frank Boogaard

 
Frank R. Boogaard
 
Eelco Maan

Over de expositie

Lustrum expositie “Abstract” bij Galerie de Paardenstal
Galerie de Paardenstal viert op zondagmiddag 7 april haar eerste lustrum als kunstgalerie met de nieuwe voorjaarsexpositie onder de titel “Abstract “. Tijdens deze expositie zullen er t/m 16 juni kunstwerken worden geëxposeerd van twee gerenommeerde beeldend kunstenaars. Beide kunstenaars zullen op de openingsmiddag aanwezig zijn.
De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Maarten Mestrom op basklarinet.
+ + Lees meer ...

 De kunstenaars zullen tijdens de opening aanwezig zijn.


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 16 jun 2013
Opening: za 7 apr om 13:30 uur

Galerie de Paardenstal art & garden
Noordermiddenweg 2-1
8311 RA Espel
0527-612654

open: do t/m za 13.30-17.00, 1e, 3e en 5e zo van de maand, en op afspraak. In december iedere zondag open. Beide kerstdagen gesloten.,


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius