Pleasure met Marly Freij en Judith Meulenberg

 
Marly Freij
 
Judith Meulenberg

Over de expositie

Expositie “Pleasure”
Van donderdag 20 juni t/m zaterdag 24 augustus zal bij Galerie de Paardenstal in Espel de nieuwe zomerexpositie te zien zijn. De feestelijke opening van de expositie is op zondagmiddag 23 juni. Het is een expositie met schilderijen van Marly Freij en bronzen beelden van Judith Meulenberg. Beide kunstenaars zullen op de openingsmiddag aanwezig zijn. De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door Milaike van Otterloo op viool.
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 24 aug 2013
Galerie de Paardenstal art & garden
Noordermiddenweg 2-1
8311 RA Espel
0527-612654

open: do t/m za 13.30-17.00, 1e, 3e en 5e zo van de maand, en op afspraak. In december iedere zondag open. Beide kerstdagen gesloten.,


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius