Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2013

 
Wieteke Heldens
 
Wieteke Heldens
 
Marijn van Kreij
 
Marijn van Kreij
 
Philipp Kremer
 
Philipp Kremer
 
Jorn van Leeuwen
 
Jorn van Leeuwen

Over de expositie

Op 4 oktober 2013 heeft Koning Willem-Alexander in het Koninklijk Paleis Amsterdam de Koninklijke Prijs 2013 uitgereikt aan Wieteke Heldens, Marijn van Kreij, Philipp Kremer en Jorn van Leeuwen. Na de feestelijke uitreiking opende de Koning de tentoonstelling waar de winnende werken en een selectie uit de overige schilderijen te zien zijn.

In 2013 zonden ruim 225 kunstenaars beeldmateriaal in. Aan 60 kunstenaars werd gevraagd om twee schilderijen in te zenden voor de tweede ronde.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 27 okt 2013
Koninklijk Paleis Amsterdam
Dam
1012 RJ Amsterdam
020-5226161

open: di t/m zo 10.00-17.00, in de zomermaanden dagelijks, 10.00-17.00 uur, , Aangezien het Paleis wisselend open is voor bezoekers i.v.m. officiële gelegenheden is het voor bezoekers altijd raadzaam te kijken op de website voor de openingstijden (www.paleisamsterdam.nl)., , entree € 10,00 (incl. gratis audiotour). Museumkaart en kinderen tot 18 jaar gratis.


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius