Flow

 
Doet Boersma
 
Edith Madou

Over de expositie

Expositie “Flow” bij Galerie de Paardenstal in Espel
Op 5 september zal bij Galerie de Paardenstal de najaarsexpositie starten . De feestelijke opening van de expositie is op zondagmiddag 8 september. De muzikale omlijsting zal deze middag worden verzorgd door Lex Kemper met akoestische gitaarmuziek. De beide exposerende kunstenaars zijn de Friese kunstenares Doet Boersma met schilderijen in diverse technieken en materialen en de Limburgse kunstenares Edith Madou met keramische objecten. De expositie duurt t/m 3 november 2013.
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 3 nov 2013
Galerie de Paardenstal art & garden
Noordermiddenweg 2-1
8311 RA Espel
0527-612654

open: do t/m za 13.30-17.00, 1e, 3e en 5e zo van de maand, en op afspraak. In december iedere zondag open. Beide kerstdagen gesloten.,


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius