Wintersfeer

 
Joek van Draanen
 
Roeland van Reem

Over de expositie

Expositie “Wintersfeer”
Bij Galerie de Paardenstal start op donderdag 23 januari de eerste expositie in 2014. Voor dit jaar staan er weer vijf nieuwe exposities ingepland. De eerste expositie toont werk van 2 beeldend kunstenaars, te weten Roeland van Reem met olieverfschilderijen en Joek van Draanen met sculpturen in glas met brons. De feestelijke opening van de expositie is op zondagmiddag 26 januari van 13.30 – 17.00 uur. Beide exposerende kunstenaars zijn aanwezig. De middag wordt muzikaal omlijst met akoestische gitaarmuziek door Lex Kemper.
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 30 mrt 2014
Galerie de Paardenstal art & garden
Noordermiddenweg 2-1
8311 RA Espel
0527-612654

open: do t/m za 13.30-17.00, 1e, 3e en 5e zo van de maand, en op afspraak. In december iedere zondag open. Beide kerstdagen gesloten.,


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius