Willem van Genk

 
Z.t. (Rozengracht, Amster...
 
Schwebebahn Wuppertal,&nb...
 
Great Railroads of the Wo...
 
Leningrad, 1955

Over de expositie

- Ter gelegenheid van de publicatie van het boek Willem van Genk, een kroniek/a chronicle wordt een “museale” tentoonstelling gehouden met bruiklenen afkomstig uit particuliere collecties, uit het bezit van de Stichting Collectie De Stadshof en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, waarvoor wij bruikleengevers zeer erkentelijk zijn. De kroniek is een persoonlijk en zakelijk verslag van 25 jaar gecompliceerde samenwerking, aangevuld met documentaire foto’s en ca. 25 reproducties van deels minder bekend werk.
Uitgave: uitgeverij Lecturis en Galerie Hamer, 136 bladzijden. Tweetalig. ISBN 978-94-6226-046-7

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 3 mei 2014
Galerie Hamer
Leliegracht 38
1015 DH Amsterdam
020-6267394

open: woe t/m za 14.00-17.30, (alleen tijdens tentoonstellingen en onregelmatig tijdens de zomermaanden)


Kunstenaar

Willem van Genk


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius