Schilderkunst OP DRIFT


Over de expositie

De tentoonstelling Schilderkunst OP DRIFT is uitbundig en expansief, met vijf kunstenaars die ruim baan geven aan de schilderkunst, waar geen lijst omheen past. Bijna al het werk is rechtstreeks op de muur aangebracht. Het neemt metersgrote oppervlakken en complete museumzalen in beslag, van vloer tot plafond, van hoek tot hoek.

De bezoeker wordt omringd door een tomeloze beeldenvloed, die niettemin op maat is gemaakt. Hier overtroeft de schilderkunst de architectuur met decoratieve patronen, computergestuurde filmprojecties en schilderachtige wandbespanningen van textiel.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 31 aug 2014
Stedelijk Museum Schiedam
Hoogstraat 112
3111 HL Schiedam
010-2463666

open: di t/m zo 11.00-17.00, gesloten op 25 dec en 1 jan, Eerste en Tweede Paasdag geopend , Eerste en Tweede Pinksterdag geopend, Gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag, , entree € 12,50, , € 10,00 p.p. voor groepen met meer dan 15 personen., , € 5 euro Schiedammers, CJP-pas, studenten met geldige studentenkaart, leden van de Historische Vereniging Schiedam, KomKids Familiepas, Rotterdam Welcome Card., , Gratis voor kinderen en jongeren (0 t/m 18 jaar), Museumkaart, RotterdamPAS, Vriendenpas Stedelijk Museum Schiedam, ICOM-pas, Rembrandtpas.