Timeless

 
Martin McWilliam
 
Martin McWilliam

Over de expositie

Expositie “Timeless”
Bij Galerie de Paardenstal in Espel start op 19 juni de zomersexpositie met schilderijen van Puck Steinbrecher en keramische objecten van Martin McWilliam. De feestelijke opening van de expositie is op zondagmiddag 22 juni 2014. Beide kunstenaars zullen deze middag aanwezig zijn en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door Maarten Mestrom op basklarinet.
Puck Steinbrecher
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 7 sep 2014
Galerie de Paardenstal art & garden
Noordermiddenweg 2-1
8311 RA Espel
0527-612654

open: do t/m za 13.30-17.00, 1e, 3e en 5e zo van de maand, en op afspraak. In december iedere zondag open. Beide kerstdagen gesloten.,


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius