Saba Tark: Nomads of the World


Over de expositie

De presentatie is de eerste in een reeks exposities waarin het Centraal Museum en HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) veelbelovende talenten presenteren. Het Centraal Museum gaat op zoek naar trends, maakt een persoonlijke keuze voor een aankomend talent en biedt deze beginnende kunstenaar een platform.

Edwin Jacobs over de samenwerking met HKU: “De HKU en het Centraal Museum vullen elkaar perfect aan: HKU vormt de nieuwe kunst en cultuur in de stad, het Centraal Museum verduurzaamt dit én verbindt het met de collectie en Utrechtse geschiedenis”.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 30 nov 2014
Centraal Museum
Agnietenstraat 1
3512 XA Utrecht
030-2362362

open: Dinsdag t/m zondag 11.00 - 17.00, Elke 1e donderdag van de maand tot 21.00, , €12,50 - volwassenen vanaf 18 jaar, €10 - U-pashouders, €5 - 13 t/m 17 jaar, CJP, Cultuurkaart en studentenkaart., Gratis: kinderen tot en met 12 jaar, Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-KAART, Rembrandtkaart, ICOM-kaart, CM-clubpas., , Een entreebewijs voor het Centraal Museum geeft op dezelfde dag ook toegang tot het Rietveld Schröderhuis (plus toeslag van €3). Reserveren is noodzakelijk voor het Rietveld Schröderhuis.


Kunstenaar

Saba Tark