Gerard Galema en Harry Agema: Kleurrijke start

 
Harry Agema
 
Harry Agema
 
Gerard Galema
 
Gerard Galema

Over de expositie

Schilderijen van Gerard Galema en keramiek/porselein van Harry Agema.

Gerard Galema
Galema groeide op in Leeuwarden maar woont en werkt in het Friese dorpje Wjelsryp. Hij raakte tijdens zijn opleiding (Cibab) in Zwolle geïnspireerd door de Cobragroep en voert sindsdien een haast sportieve strijd om van een leeg wit doek een boeiend schilderij te maken. Zijn werk leidt tot dynamische en kleurrijke abstract expressionistische schilderijen, welke emoties oproepen en de toeschouwer uitnodigt zijn fantasie de vrije loop te laten. Galema exposeert actief in diverse galeries in Nederland.

Harry Agema
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 6 apr 2015
Galerie de Paardenstal art & garden
Noordermiddenweg 2-1
8311 RA Espel
0527-612654

open: do t/m za 13.30-17.00, 1e, 3e en 5e zo van de maand, en op afspraak. In december iedere zondag open. Beide kerstdagen gesloten.,


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius