Erik Andriesse: De onbekende keramiek

 
 
Zonder titel, 1993

Over de expositie

Begin 1993 maakte de jonge beeldend kunstenaar Erik Andriesse op uitnodiging van het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch (dat toen nog Museum Het Kruithuis heette) een groot aantal werken in keramiek. Hij was door het museum uitgenodigd voor een verblijf van drie maanden in het Europees Keramisch Werkcentrum (EKWC) in de stad. Door een tweetal dramatische ontwikkelingen is het resultaat van deze werkperiode nooit gepresenteerd. De tentoonstelling Erik Andriesse: de onbekende keramiek brengt het keramische oeuvre van de veelbelovende schilder en tekenaar voor het eerst bijeen.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 29 nov 2015
Design Museum Den Bosch
De Mortel 4
5211 Den Bosch
073-6273680

open: Openingstijden:, maandag gesloten (behalve op feestdagen), dinsdag t/m zondag 11.00 - 17.00, , Gesloten op Nieuwjaarsdag, met Carnaval, Koninginnedag en Eerste Kerstdag


Kunstenaar

Erik Andriesse


Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius