Beeldentuinseizoen 2015


Over de expositie

In de beeldentuin is nieuw werk van een aantal vaste kunstenaars en van een aantal nieuwe kunstenaars te zien. Nieuw dit seizoen zijn de kunstwerken van o.a. Lei Hannen en Relinde Kattenberg. Er staan kunstwerken in diverse stijlen en materialen zoals brons, rvs, keramiek en glas.

Tijdens beeldentuinseizoen 2015 exposeren:
Hedda Willem Buijs, Yvon van Wordragen, Frank Boogaard, Jan Krikke, Hans Jouta, Lei Hannen, Wim Kömhoff, Margot en Marius Meulenberg, Lena Postuma, Relinde Kattenberg, Hanneke v.d. Berg, Els v.d. Glas, Frederik Steenbergen, Hannie Diender en Annemarie van Noort


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 20 dec 2015
Galerie de Paardenstal art & garden
Noordermiddenweg 2-1
8311 RA Espel
0527-612654

open: do t/m za 13.30-17.00, 1e, 3e en 5e zo van de maand, en op afspraak. In december iedere zondag open. Beide kerstdagen gesloten.,


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius