Language & Art Gallery Tour


Over de expositie

Voor de elfde editie van Kunsthal Light neemt Tim Hollander, in 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, als kunstenaar de rol aan van gastcurator. Dwalend en spittend door de opslag en archieven haalt hij ‘verborgen schatten' van de Kunsthal naar boven. Met de enorme diversiteit aan objecten en materialen die worden gebruikt om de vele tentoonstellingen vorm te geven - waaronder plexiglazen kappen, sokkels, schetsen, plattegronden en materiaallijsten - legt Tim Hollander de infrastructuur binnen een tentoonstelling bloot.

7 juni t/m 13 juni
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 13 jun 2015
Kunsthal Rotterdam
Museumpark, Westzeedijk 341
3015 AA Rotterdam
010-4400301

open: di t/m za 10.00-17.00, zon- en feestdagen 11.00-17.00, gesloten op 25 dec, 1 jan en 27 april (Koningsdag), entree € 14,00


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius