Daniel Kruger: sieraden en keramiek 1974 - 2014


Over de expositie

Een overzicht van de sieraden en keramiek die Daniel Kruger de afgelopen veertig jaar maakte.

Daniel Kruger (Zuid-Afrika, 1951) woont en werkt sinds 1974 in Berlijn. Deze retrospectieve tentoonstelling omvat meer dan 200 sieraden en 60 keramische werken. Hieruit blijkt zijn voortdurende zoektocht naar nieuwe materialen en vormen. Het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch verzamelt en toont sinds begin jaren tachtig zijn sieraden en keramiek.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 24 jan 2016
Design Museum Den Bosch
De Mortel 4
5211 Den Bosch
073-6273680

open: Openingstijden:, maandag gesloten (behalve op feestdagen), dinsdag t/m zondag 11.00 - 17.00, , Gesloten op Nieuwjaarsdag, met Carnaval, Koninginnedag en Eerste Kerstdag


Kunstenaar

Daniel Kruger


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius