Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2015

 
Rabi Koria
 
Rabi Koria
 
Joost Krijnen
 
Joost Krijnen
 
Lennart Lahuis
 
Lennart Lahuis
 
Jouni Toni
 
Jouni Toni

Over de expositie

Op vrijdag 9 oktober heeft Koning Willem-Alexander in het Koninklijk Paleis Amsterdam de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2015 uitgereikt aan vier jonge, talentvolle kunstenaars. Na de feestelijke uitreiking opende de Koning de tentoonstelling waar de winnende werken en een selectie uit de overige schilderijen te zien zijn.

Juryrapport over de vier winnaars

Rabi Koria (1988)
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 15 nov 2015
Koninklijk Paleis Amsterdam
Dam
1012 RJ Amsterdam
020-5226161

open: di t/m zo 10.00-17.00, in de zomermaanden dagelijks, 10.00-17.00 uur, , Aangezien het Paleis wisselend open is voor bezoekers i.v.m. officiële gelegenheden is het voor bezoekers altijd raadzaam te kijken op de website voor de openingstijden (www.paleisamsterdam.nl)., , entree € 10,00 (incl. gratis audiotour). Museumkaart en kinderen tot 18 jaar gratis.


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius