Stockexpositie 2015

 
Frank R. Boogaard
 
Gerard Galema
 
Sjoerdtje Hak
 
Lei Hannen
 
Juul Kortekaas
 
Gertjan Scholte-Albe...
 
Gertjan Scholte-Albe...
 
Gertjan Scholte-Albe...
 
Puck Steinbrecher
 
Yvon van Wordragen
 
Margreet Zwetsloot

Over de expositie

Galerie de Paardenstal gaat, zoals inmiddels gebruikelijk het jaar afsluiten met de zgn. Stockexpositie. Dit is een overzicht expositie met kunstwerken van diverse kunstenaars, waarvan de galerie werk in voorraad heeft.

Te zien en te koop zijn kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars die eerder in de galerie en/of de beeldentuin hebben geŽxposeerd, alles in meerdere technieken en materialen. Hierbij is ook nieuw werk wat nog niet eerder geŽxposeerd is geweest.
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 3 jan 2016
Galerie de Paardenstal art & garden
Noordermiddenweg 2-1
8311 RA Espel
0527-612654

open: do t/m za 13.30-17.00, 1e, 3e en 5e zo van de maand, en op afspraak. In december iedere zondag open. Beide kerstdagen gesloten.,


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius