Door Schildersogen 2 / From a Painter's Perspective 2


Over de expositie

Als vervolg op de succesvolle eerste tentoonstelling in 2012, is er in deze editie meer aandacht voor installaties die de grenzen van de schilderkunst verkennen. Jong talent naast (internationaal) gelauwerde kunstenaars. De tentoonstelling is een spannende keuze uit toonaangevende hedendaagse schilderkunst. ”Als niemand anders zo’n tentoonstelling maakt, dan doen we het zelf”, dachten de kunstenaars/samenstellers. “Het is fantastisch om bij elkaar te zien wat er nu in Nederland gemaakt wordt!”

Deelnemende kunstenaars
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 24 jan 2016
Arti et Amicitiae
Rokin 112
1012 LB Amsterdam
020-6245134

open: di t/m zo 12-18 uur


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius