Geert Mul: Matchmaker - 25 jaar mediakunst

 
Shan Sui (still met bezoe...
 
Natureally, De boom gaat ...

Over de expositie

Al een kwart eeuw maakt Geert Mul visuele poëzie. Dat doet hij door digitale beelden – foto’s en data van internet – met elkaar te combineren in filmische installaties. Bij deze interactieve, computergestuurde kunst speel je als bezoeker zelf een rol. Een kleine beweging is soms genoeg om het beeld te laten kantelen.

Voor het eerst in Nederland presenteert het Stedelijk Museum Schiedam een groots overzicht met het werk van deze pionier in de multimediakunst. Mul bouwde de afgelopen 25 jaar aan een uniek en veelzijdig oeuvre. Dat past in het huidige tijdsgewricht met zijn dagelijkse stroom van (digitale) beelden.


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 12 feb 2017
Stedelijk Museum Schiedam
Hoogstraat 112
3111 HL Schiedam
010-2463666

open: di t/m zo 11.00-17.00, gesloten op 25 dec en 1 jan, Eerste en Tweede Paasdag geopend , Eerste en Tweede Pinksterdag geopend, Gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag, , entree € 12,50, , € 10,00 p.p. voor groepen met meer dan 15 personen., , € 5 euro Schiedammers, CJP-pas, studenten met geldige studentenkaart, leden van de Historische Vereniging Schiedam, KomKids Familiepas, Rotterdam Welcome Card., , Gratis voor kinderen en jongeren (0 t/m 18 jaar), Museumkaart, RotterdamPAS, Vriendenpas Stedelijk Museum Schiedam, ICOM-pas, Rembrandtpas.


Kunstenaar

Geert Mul