Eindejaars expositie

 
Frank R. Boogaard
 
Hans Jouta
 
Juul Kortekaas
 
Eelco Maan
 
Martin McWilliam
 
Yt Osinga
 
Gertjan Scholte-Albe...
 
Puck Steinbrecher
 
Jenny Verplanke
 
Yvon van Wordragen

Over de expositie

Te zien en te koop zijn kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars die eerder in de galerie en/of de beeldentuin hebben geëxposeerd, alles in meerdere technieken en materialen. Hierbij is ook divers nieuw werk wat nog niet eerder geëxposeerd is geweest.
In de galerie zijn schilderijen en beelden en andere kunstobjecten te zien en in de beeldentuin zijn kunstwerken in brons, keramiek, glas en diverse steensoorten te bewonderen.

Deelnemende kunstenaars
Juul Kortekaas, Hannie Diender, Gerard Galema, Yvon van Wordragen, Doet Boersma, Hedda Willem Buijs, Puck Steinbrecher, Gertjan Scholte-Albers,
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 1 jan 2017
Galerie de Paardenstal art & garden
Noordermiddenweg 2-1
8311 RA Espel
0527-612654

open: do t/m za 13.30-17.00, 1e, 3e en 5e zo van de maand, en op afspraak. In december iedere zondag open. Beide kerstdagen gesloten.,


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius