Nieuwe aanwinsten en schenkingen


Over de expositie

In What’s New? toont Museum Arnhem een selectie nieuwe aanwinsten en schenkingen. De werken sluiten aan bij belangrijke zwaartepunten in ons collectiebeleid: engagement, gender, en met aandacht voor kunstenaars met een cultureel diverse achtergrond.

Naast aankopen werd de collectie van Museum Arnhem de afgelopen jaren ook uitgebreid via genereuze schenkingen. Reden te meer een selectie van deze aankopen en schenkingen op te nemen in de presentatie What’s New?

Met werk van onder anderen Maria Béatriz, Anuschka Blommers & Niels Schumm, Yael Davids, Emmanuel Engelen, Jacqueline de Jong, Risk Hazekamp, Patricia Kaersenhout, Louise te Poele en Barbara Visser.


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 31 okt 2017
Museum Arnhem tijdelijk in De Kerk
Sint Walburgisplein 1
6811 BZ Arnhem
026-3031400

open: wo t/m zo 12:00 - 18:00 uur, tweede paasdag geopend, , Museum Arnhem vernieuwt. Het museum is tijdelijk gesloten voor renovatie en verbouwing. Tijdens de sluiting blijft het museum actief en zichtbaar in en buiten de stad. Tevens is een deel van de collectie op reis en te zien in verschillende musea. , , Museum Arnhem opent naar verwachting eind 2019 de deuren.