Stijlvol

 
Marc Deeleman
 
Frits Sloos
 
Mieke van Zundert

Over de expositie

Schilderijen van Frits Sloos en schilderijen en objecten van geacryliseerd papier van Mieke van Zundert en beelden in brons en cortenstaal van Marc Deeleman.

De beeldentuin is het gehele jaar door geopend op dezelfde tijden als de galerie.

Opening met muzikale omlijsting door harpiste Mechteld Karlien.

Frits Sloos schildert voornamelijk abstract en zijn werk zorgt voor verrassende en verdiepende effecten. Hij vindt vooral inspiratie in het werken met gemengde technieken Hij schilderde o.a. in Parijs samen met de in 2000 overleden Amsterdamse kunstschilder Freek van de Berg en was geïnspireerd door zijn kleurgebruik.
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 18 jun 2017
Galerie de Paardenstal art & garden
Noordermiddenweg 2-1
8311 RA Espel
0527-612654

open: do t/m za 13.30-17.00, 1e, 3e en 5e zo van de maand, en op afspraak. In december iedere zondag open. Beide kerstdagen gesloten.,


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius